Follow:

Beachy eco-fashion and jewellery by At Aloha (plus give-away)

At Aloha
English version below

“.. you had me at Aloha!”

Kelly de Vries zette in samenwerking met Balinese familiebedrijfjes een eco-fashion en sieradenmerk op met een ‘beachy’ insteek. Haar liefde voor het surfen, het strand, reizen en achtergrond in mode en ontwerpen konden alleen maar leiden tot de prachtige collectie must-haves die ‘at Aloha’ is. Toen ik op Kelly’s Instagram account stuitte was ik meteen verliefd. Wie wil die ring met die golf erin nou niet hebben? Alle sieraden zijn handgemaakt in Bali, de shirts zijn van biologisch katoen en Kelly is gek op palmbomen, wat direct duidelijk wordt als je de collectie bekijkt. Je vindt al haar ontwerpen in de webshop (en soms in pop-up stores en markten). Ik was erg benieuwd naar ‘at Aloha’ en de ondernemende dame achter dit beach- and lifestyle merk, daarom stelde ik Kelly wat (persoonlijke) vragen. Extra leuk nieuws: ik mag een ‘at Aloha’ t-shirt van biologisch katoen weggeven!

Over At Aloha
Het idee voor At Aloha kwam toen..
..ik tijdens mijn reis in Indonesië kletste ik met een groepje surfers over de toekomst. Toen ze mij vroegen wat ik eenmaal terug in Nederland zou gaan doen, zei ik zonder na te denken: ‘ik wil de zomer naar Nederland halen, ook in de winter.’

Mijn ultieme droom voor At Aloha is..
..mijn droom is om de wereld rond te reizen voor at Aloha en zo nieuwe plekken te vinden waar ik mijn inspiratie kan op doen.

De sieraden worden in Bali geproduceerd omdat..
..Bali voelt als een thuis voor at Aloha, vanuit hier is het merk tot stand gekomen. Wanneer ik in Indonesië ben werk ik nauw samen met kleine Balinese familiebedrijfjes. Het is geweldig om te zien hoeveel passie en liefde ze stoppen in het maken van de producten voor at Aloha. De producten hebben een beachy karakter en worden met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is.

Ik vind het voor een merk belangrijk dat..
..het een eigen stijl heeft, zodat je zonder de achtergrond van het merk te weten, het karakter van het merk direct ziet.

Duurzaam produceren en eco-fashion betekent voor mij..
..ik wil niet zomaar producten produceren, het is voor mij heel erg belangrijk dat mooie producten en goede achtergrond met elkaar gecombineerd worden. Doordat ik heel nauw samenwerk met kleine bedrijfjes kan ik dit goed in de gaten houden.

Mijn favoriete product uit de webshop is..
..iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een palmboom-obsessie heb, mijn absolute favoriet is denk ik makkelijk te raden de Palmtree sweater!

Over Kelly
Surfen is voor mij..
..een echte uitlaatklep, ik vind het heerlijk om de hele dag op het strand en in de zee te liggen en even nergens aan te hoeven denken! Het is een soort van verslaving geworden om dicht bij de zee te zijn.

Als ik overal ter wereld mocht wonen dan..
..zou ik niet voor één plek kiezen, mijn droom is om rond te blijven reizen, aan verschillende stranden te wonen. Om wakker te worden, naar buiten te lopen en de zee te zien.

De ‘quote I live by’ is..
Life is an ocean, Surf it!

Mijn favoriete after-surf snack is..
..zonder twijfel Chocomel.

Mensen zullen over mij zeggen dat ik..
..heel direct ben, dingen zeg zonder erbij na te denken, altijd in ben voor gezelligheid, niet weg te denken ben van mijn vrienden en niet te vergeten: verslaafd ben aan het strand.
 

At AlohaAt AlohaAt AlohaAt Aloha

Naast druk te zijn met ontwerpen en naar Bali reizen voor haar merk ‘at Aloha’ werkt Kelly ook bij de TrendRecipe Concept store in Haarlem en organiseert zij met twee vriendinnen op 12 en 13 december de ‘Market at Portrait’. De concept store Portrait in Haarlem wordt dan voor een weekend omgetoverd tot een markt. Zeker leuk om dus even een kijkje te gaan nemen. Meer informatie daarover vind je hier.

Give-away (gesloten)
En dan nu, waar jij als lezer natuurlijk op zit te wachten: hoe win je dit eco t-shirt van At Aloha? Omdat ik het jammer vind dat er weinig gereageerd wordt onder mijn posts (want ik zie via statistieken heus wel dat jullie het stiekem lezen hoor!), zou ik het leuk vinden om jullie iets beter te leren kennen door jullie antwoorden op drie (vrij te kiezen) vragen uit het interview hierboven te lezen.

Ik zal beginnen:
Voor mij betekent duurzame en eco-fashion..
..de wereld merk voor merk een stukje beter maken.
Mijn favoriete after-surf snack is..
..mijn gezonde chocolademousse van avocado, dadels, banana en rauw cacaopoeder!
Als ik overal ter wereld kon wonen dan..
..wist ik het nog niet. Vandaar dat ik op reis ben op zoek naar die plek waar ik me direct ‘thuis’ voel! (Maar Cornwall behoort zeker tot de mogelijkheden.)

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!
Vergeet je daarnaast niet At Aloha en The sea is my cup of tea te volgen via Instagram? De winnares wordt op zondag 1 november bekend gemaakt. Ik wens jullie veel succes!

Update 01-11-2015: bedankt voor alle leuke reacties meiden! Omdat het te moeilijk was een winnares te kiezen hebben we geloot en het eco t-shirt is voor Merel van Vliet! Gefeliciteerd en je hebt van ons al persoonlijk bericht ontvangen per e-mail.

At AlohaAt AlohaAt Aloha


 

At Aloha
“.. you had me at Aloha!”

Kelly de Vries is the founder of eco-hasion and jewellery brand ‘at Aloha’. Her designs are all beach-inspirered and the jewerelly is created with the help of small Balinese family businesses. Her love for the ocean, surfing and travelling could not be a better reciepe for the collection of must haves you’ll find in the ‘At Aloha’ webshop. When I stumbled upon Kelly’s Instagram account it was love at first sight. I mean, who doesn’t want a ring in the shape of a wave? The jewellery is hand made in Bali, the shirts are made of organic cotton and Kelly loves palmtrees, which is obvious if you check out the collection. You can find all her designs in the webshop (and sometimes pop up stores and markets). I got curious about ‘at Aloha’ and the lady behind this beachy lifestylebrand, so I asked Kelly some (personal) questions. Some good news: I get to give-away an organic cotton ‘at Aloha’ t-shirt to one of you!

Over At Aloha
The idea of At Aloha started when..
..I was in Indonesia, chatting to a group of surfers I met. When they asked me what I’d do back in the Netherlands, I answered without thinking: ‘I want to bring the summer to the Netherlands, even in winter’.

My ultimate dream with At Aloha is..
..my dream is to travel the world, in search of new places and new inspiration for At Aloha.

The jewellery is produced in Bali because..
..Bali feels like a home for At Aloha, it’s the birthplace of the brand. It’s amazing to see how much passion and love they put in creating the products for At Aloha. The products have a beachy character and are all hand made, that’s why each item is unique.

For a fashion brand, it’s important that..
..it has it’s own style, so no words are needed to define the character of the brand.

Fair production and eco-fashion to me mean..
..not just produce without thinking, but creating a good balance between good products and a good philosophy behind it. Because I work closely with small businesses in Bali, I can make sure production is fair.

My favroite product in the webshop is..
..everyone who knows me knows my palmtree-obsession. So my favorite one is easy to guess: the Palmtree sweater!

About Kelly
Surfing is for me..
..a perfect way to unwind. I love laying on the beach and being in the ocean, not having to think about anything. It became kind of an addiction to be close to the sea.

If I could live anywhere in the world, it would be..
..not just one place. My dream is to keep travelling, to live at different beaches. To wake up, walk out the door and be on the beach in two steps.

The quote I live by is..
Life is an ocean, Surf it!

My favorite after-surf snack is..
..without a doubt Chocomel.

What people will say about me is..
..that I’m very straight to the point, say whatever is on my mind, love to socialize, I am always with friends and of course: I’ a beach and salt water addict.

At AlohaAt AlohaAt AlohaAt Aloha

Next to being busy with designing products for At Aloha and travelling to Bali, Kelly also works at the TrendRecipe Concept Store in Haarlem and organizes, together with two girlfriends,the ‘Market at Portrait’ on the 12th and 13th of december. The concept store Portrait will be a market with awesome brands for the weekend. So do take a look! More information can be found here.

Give-away (closed)
And now, what you as a reader have been waiting for: how do you win this At Aloha eco t-shirt? Because unfortunately few readers of The sea is my cup of tea leave comments under my articles (in the stats of my website I can see you are reading it though!), I would very much like to get to know you a bit better my answering three (selfpicked) questions from the interview:

I’ll start!
For me sustainable and eco-fashion mean..
..making the world a bit better, brand by brand.
My favorite after-surf snack is..
..healthy chocolate mousse made from avocado, dates, bananas and raw cacaopowder!
If I could live anywhere in the world..
..I wouldn’t know yet. That’s because I am travelling in search of that places that makes me feel right at home! (I must say, I would consider Cornwall)

I am curious to read your answers!
And don’t forget to like At Aloha and The sea is my cup of tea on Instagram! The winner will be anounced on sunday the 1th of November. I wish you all the best of luck!

Update 01-11-2015: thank you all girls for replynig and sharing your thoughts! Because it was too difficult to choose, we decided to pick the winner by chance. Congratualtions Merel van Vliet, you won the organic cotton at Aloha t-shirt! We already send you an e-mail.

At AlohaAt AlohaAt Aloha

Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply JJ

  Hi!
  Ik had eerlijk gezegd nog nooit van at aloha gehoord! Maar heb even wat rond gekeken op de site, wat een vette dingen!! Ik wil het allemaal! Helaas is er weer college geld afgeschreven en wordt het leven op water en brood :(
  De ‘quote I live by’ is..

  “If we don’t change, we don’t grow. If we don’t grow, we aren’t really living.” – Gail Sheehy

  Als ik overal ter wereld kon wonen dan..
  Ik ben nog op te weinig plekken in de wereld geweest om te kunnen zeggen DAAR wil ik wonen! Ik zou nu nog zoveel mogelijk willen rondreizen, mooie plekken bezoeken en mezelf laten inspireren. Als ik op dit moment zou moeten kiezen om te verhuizen zou het Portugal zijn, niet alleen voor de mensen maar het landschap is daar zo divers en er zijn altijd golven!

  Voor mij betekent duurzame en eco-fashion..
  Zo weinig mogelijk materiaal weggooien, na fabricatie blijven er nog zo veel restjes over waarvan we zoveel gave dingen zouden kunnen maken! Ook moet het niet alleen voor het milieu goed zijn , maar ook de personen die ervoor zorgen dat wij er op ons mooist uitzien moeten eerlijk worden behandeld.

  25 October 2015 at 12:36
 • Reply Maaike

  Tof deze win actie! Leuk om het verhaal achter at aloha te lezen, hier drie keer een antwoord van mij.

  Als ik overal ter wereld mocht wonen dan…
  Zou ik daar wonen waar op dat moment watermanagement gerelateerde projecten plaats vinden. Zodat ik twee van mijn passies kan combineren; iets bijdragen aan de wereld, door de achtergrond met mijn Watermanagement studie en de wereld, met al haar bijzondere plekken, verder ontdekken.

  Surfen is voor mij…
  De gedachten aan de Filipijnen waar ik voor het eerst een golf pakte. Vele wasmachines en blije momenten in Nederland en het gene waarvoor ik binnenkort een lange tijd in Indonesië te vinden ben.

  Mij ultieme droom voor at aloha is…
  Dat ze nog heel veel mooie ecofriendly producten mogen maken, waar ze mij en vele andere customers blij mee kunnen maken. En dat ze all over the world eco-fashion kunnen promoten.

  Xx Maaike

  25 October 2015 at 15:53
 • Reply Denise

  Ah wat een leuk merk! Zo’n golf ring staat al lange tijd op mijn wish-lisht..alleen doe ik er niks aan, slecht. Erg leuke dingen,binnenkort maar een lekkere ‘Aloha’ trui aanschhaffen. Heel fijn dat het eco is!

  25 October 2015 at 16:45
  • Reply irisovergaauw

   Haha, ja same here! Maar ik ben momenteel op reis en heb geen postadres, dus het moet nog even wachten! En ja, met de kou die eraan komt lijkt dat me heerlijk:)

   26 October 2015 at 12:48
 • Reply Lisette

  Leuke kleding en sieraden! Oehh..
  Dat van die reacties is wel herkenbaar hoor :) Ik denk dat alle bloggers daar moeite mee hebben, want veel blogs worden veel gelezen en gedeeld maar weinig mensen nemen de moeite om een reactie te plaatsen. Ik ben er zelf ook schuldig aan. Slecht!

  Als ik overal ter wereld mocht wonen dan..
  Was dat waarschijnlijk Noord-West Spanje! Of ergens anders in Spanje. Ik ben verliefd op dat land :) De cultuur, de surf, het lekkere eten en de relaxte mindset.. ja!

  Mijn favoriete after-surf snack is..
  Banana ice cream!

  What people will say about me is..
  “Wow, you are SO tall!” “Do you know you’ve got a sunburn?” “You look way older than 18”
  Maar serieus.. meestal dat ik creatief en ondernemend ben :)

  26 October 2015 at 10:20
  • Reply irisovergaauw

   Haha leuke reactie! Fijn dat het herkenbaar is en ik dus niet de enige ben;)! Soms vraag je je af of je schrijft voor je hond en je oma, haha. Ik reageer wel regelmatig op andere blogs, maar als ik ‘even snel’ een artikeltje lees dan heb ik er ook niet altijd tijd voor!

   26 October 2015 at 12:46
 • Reply Mill

  Omdat ik fan ben van het aloha eco t-shirt van At Aloha (het leukste product uit de webshop)… ;)

  Surfen is voor mij… nog een uitdaging, maar erg verslavend. Met mijn sinds deze zomer aangeschafte board moet het vast wel goed komen om ook echt op de golven te surfen.

  Na al het gestuntel is mijn favoriete after-surf snack… een lekker WARM kopje thee met een stukje côte d’or chocola!

  26 October 2015 at 19:46
 • Reply Renske

  Wat een leuk merk, en gaaf dat ze het op zo’n manier opzet met kleine lokale bedrijfjes enzo. MINTGROEN triggert bij mij automatisch een ‘hebben-hebben-hebben’ respons, dus hier mijn reactie:

  Duurzaam produceren en eco-fashion betekent voor mij..
  .. mooie producten verkregen door eerlijke handel. Aan de andere kant van dat spectrum: duurzaam consumeren betekent voor mij: kleding een tweede leven geven. Ik ben al heel lang van plan een blog te schrijven over een challenge die ik met mezelf aanga om geen nieuwe producten meer te kopen (uitzonderingen daargelaten). Mijn laatste aanschaf was twee tweedehands T-shirts samen voor $3. Ik hoop binnenkort te gaan bloggen over mijn successen (en failures). Misschien dat jouw hond en oma ook mijn blog willen lezen?

  Oh enneh dat ik geen nieuwe producten meer mag kopen, betekent niet dat ik ze niet mag winnen, toch? :D

  Surfen is voor mij..
  .. Iets wat ik heel graag wil gaan oppikken, misschien volgende maand in El Salvador! Op één of andere manier is er altijd wel weer een reden waardoor ik het niet doe (te weinig tijd, te weinig geld, etc). Maar daar moet verandering in komen. Van alle boardsports die ik doe, staat geen één zo dichtbij de natuur als surfen. Dus daarom spreekt het me heel erg aan :)

  Als ik overal ter wereld mocht wonen dan..
  ..in een mooie houten blokhut in de bossen in de States (vanwege de natuur) of Canada. Of in de bergen in Oostenrijk of Zwitserland (in zo’n zelfde blokhut). Met veranda, en verder zoveel mogelijk een perma-cultuur leefomgeving. Hoe vet me dit ook lijkt, ik kan hier niet het hele jaar wonen, hoor. Dus wel af en toe een vliegticket naar Nederland of andere plekken ter wereld ;)

  27 October 2015 at 05:00
 • Reply Marjolijn

  Hier dan maar een korte samenvatting van alle reacties die ik ooit had willen schrijven:-) Ik hou van je blog! De sfeer die het ademt spreekt me enorm aan: creativiteit, natuur, yoga, gezond leven, avontuur.. Alles komt voorbij. Je schrijft leuk en je foto’s vullen het geheel mooi aan. Je kunt mooie sferen creëren waar ik inspiratie uithaal. Dus, ondanks de stilte rondom de comments.. Blijf schrijven! En als het je stimuleert om te blijven schrijven als je reacties krijgt van lezers, dan ga ik je de komende tijd stalken;-) Grapskie. Hierbij de antwoorden op mijn drie vragen:

  Mijn favoriete product uit de webshop is..
  De palmtree bag van canvas! Simpel & stoer tegelijk.

  Surfen is voor mij..
  Een onbekende wereld waar ik vooralsnog alleen over droom. Het lijkt me te gek om het te kunnen, maar ik heb het nog nooit gedaan. Angst voor het kolkende water houdt me tegen, maar wie weet durf ik ooit de stap te zetten..:-)

  Als ik overal ter wereld mocht wonen dan..
  Zou ik daar wonen, waar mijn vriendje ook is. Niet omdat ik afhankelijk van hem ben, maar omdat hij het beste in mij naar boven haalt. Samen met hem is de wereld overal mooi en voelt alles als een avontuur.

  29 October 2015 at 14:13
 • Reply Diah - Have a Swim in a Calm Sea

  Ik volg je blog al een poosje, ook op Instgram (en inderdaad comment ik veel te weinig shame on me, dus bij deze): ik vind je blog superleuk en inspirerend, misschien omdat ik ook veel herken in the beach life, beach girl at heart here!

  En wat leuk om het interview te lezen van Kelly. De palmtree sweater is overigens sowieso heerlijk nu tijdens de wat koudere dagen (en past gelukkig nog over mijn 34 weken zwangere buik, haha), maar een sexy off shoulder at Aloha tee in grijs zijn al teveel moois in 1 zin. Dus bij deze ook een kansje wagen alhier:

  Surfen is voor mij…een wereld waarin ik alles vergeet en een met de natuur word. Het is voor mij als thuiskomen als ik de zee onder mijn board voel rollen en mij meeneemt en het gevoel geeft te zweven.

  Als ik overal ter wereld mocht wonen dan…is dat bij de zee, waar je dagelijks de zand tussen je tenen kan voelen, de golven kan zien, het zout op je lippen kan proeven, waar de kinderen in vrijheid kunnen spelen en rennen, je overal in huis zand en surfspullen vindt, je buiten leeft en een onbeschrijfelijk gevoel die ik deel samen met mijn gezinnetje. Maar eigenlijk, zou ik overal wel kunnen wonen, zolang dat met mijn gezinnetje is, vlakbij de natuur (zei de vrouw die in Amsterdam woont ;) ). Want Canada is zeker een land die op mijn wishlist staat.

  De ‘quote I live by’ is…life is a journey, keep travelling.
  Niet alleen fysiek nieuwe werelden en dingen blijven ontdekken, maar vooral ook op persoonlijk vlak, altijd blijven en willen groeien op een positieve manier met respect voor je omgeving. Goh ik klink al oud besef ik nu (36 jaar), maar met een heftig jaar (burn-out en zwanger raken tijdens burn-out terwijl dat niet de bedoeling is, maar zeker wel gewenst) was en is het een jaar vol zelfreflectie waarin ik nog steeds leer en het elke keer probeer te zien als een reis die ik maak, om er alleen maar sterker uit te kunnen komen.

  31 October 2015 at 18:06
 • Reply Charlote

  De ‘quote I live by’ is..
  “I’d rather learn from one bird how to sing than to teach ten thousand stars how not to dance.” – e. e. cummings

  Als ik overal ter wereld kon wonen dan..
  ik weet nog niet waar dat is. ik was deze zomer ook twee maanden op bali en ben echt stapelverliefd geworden op die plek, dus dat is zeker een goede kanshebber. maar ik zie mezelf ook wel in haarlem wonen of in portugal of op ibiza.

  Mijn favoriete after-surf snack is..
  ik surf helaas niet zo vaak als ik zou willen, volgende zomer wordt dat wel een bucketlist-item :) maar na beweging vind ik mijn lievelingsshake altijd heel fijn; banaan, amandelmelk, spinazie, dadels, hennepzaad, eiwitpoeder met vanillesmaak & tarwegraspoeder (dan worden die smaken weer even lekker uitgebalanceerd)

  1 November 2015 at 00:01
 • Reply merel

  Wat een ontzettend tof merk!

  Quote: “Dedicated to wind & loving the ocean”

  Waar ter wereld wonen?
  Moeilijk.. Kaapstad in onze winter vanwege de harde wind en zon, cornwall en gewoon lekker Monster in het voorjaar om heerlijk te kiten en catzeilen op zee. California in de zomer lekker suppen en bretagne in de herfst om te suppen en kiten? Ik kan echt niet kiezen.

  Favo after surf snack?
  Cornish pie

  Wat betekent duurzame eco fashion voor mij?
  Weten waar iets vandaan komt hoe het gemaakt wordt en hopen dat andere hier een voorbeeld aan gaan nemen.

  1 November 2015 at 11:40
 • Leave a Reply

  Share your latest post