Follow:

Favoriete Teenslippermuziek: Tom James

Tom James
Eens in de zoveel tijd ben ik helemaal fan van een nummer of artiest en dan ben ik echt verslaafd. Nou, ik heb een nieuwe favoriet en ik luister hem all day every day: Tom James. Een volgster van The sea is my cup of tea dacht dat ik dit wel geschikte teenslippermuziek zou vinden en ik kan me geen betere invulling van deze term bedenken! Deze jonge artiest (zelfs jonger dan ik!) en surfer uit Falmouth, Cornwall, maakt met zijn vingervlugge gitaarspel en rauwe, bijna melancholische stem, werkelijk prachtige en diepgaande muziek. Persoonlijk doet hij me heel erg aan Ben Howard denken: de sound, het haar en de surfstijl. En dat maakt hem één van mijn favorieten, die ik jullie uiteraard niet wilde onthouden.

Hij heeft (helaas) nog geen albums uitgebracht en treedt tot dusver enkel nog in Engeland op, maar je kunt hem wel volgen op Youtube en Facebook en hij heeft een website. En nog meer leuk nieuws: zeer binnenkort verschijnt mijn interview met Tom James op Xookazine!

Naast ‘The Brave’, die ik van de week al op Facebook postte, staat ook Red Flare White Grain bij mij 24/7 op, dus beluister hem ook even en laat me weten wat je vindt!

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Caroline

    FANTASTISCH!!!

    1 May 2014 at 21:45
  • Leave a Reply

    Share your latest post