Follow:

Inspiring women on the world wide web

Hoewel het world wide web soms een overweldigende bron aan informatie kan lijken en vaak meer tijd en energie inneemt dan je zou willen, vind ik het persoonlijk toch wel ontzettend mooi wat er allemaal mogelijk is online. Steeds meer mensen creëren mooie dingen op het internet of werken zelfs als ‘digital nomad’, zoals dat tegenwoordig heet. Ik ben er dan ook super dankbaar voor om online zoveel like-minded vrouwen te ontmoeten die mij weer inspireren om te doen wat ik leuk vind! En ik vond eigenlijk dat jullie ook eens met deze inspirerende vrouwen moesten kennismaken. Deze blogsters, schrijfsters, fotografen, reisleidsters, grafisch designsters, onderneemsters en creatieve zielen zijn namelijk echt heel erg goed bezig!

Live the Travel
De mooie reisblog Live the travel van Silke is met heel veel zorg en aandacht gemaakt. Prachtige reisfoto’s en verhalen die je het gevoel geven dat je er een beetje bij was! Haar post over waarom ze graag in een bus leeft is echt heel herkenbaar. Eerder schreef ze ook al over hoe ze haar bus in een waar kunstwerk omtoverde!

Silke is een reistlustige ziel en surfster. Van haar reizen maakt ze ook feel-good reisvideo’s. Sinds kort is Silke gaan werken als reisleidster voor Sawadee, dus we zullen ongetwijfeld nog veel moois van haar gaan zien!

Live the travel

The Virtual Teahouse
Ook Ilse van The Virtual Teahouse is een reislustige dame. Als schrijfster in hart en nieren werkt ze voor Flow en Yoga Magazine. Het afgelopen jaar bracht ze zelfs een tijdje door in Thailand, terwijl ze werkte aan haar projecten. Daar lees je hier meer over.

Eén ding is zeker: wanneer je op bezoek bent in Ilse’s ‘online theehuis’, voel je je meteen welkom en wordt meteen duidelijk dat dit een creatieve ziel is die duizenden goede ideeën heeft rondslingeren!

the virtual teahouse

Camp Bluff
Camp Bluff is de website waarop Anne schrijft over creatief ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en alternatieve educatie. Met haar website hoopt zij andere jonge ondernemers ook te inspireren om kansen voor zichzelf – en zo een eigen droombaan – te creëren. Ook organiseert Anne workshops en werkt ze als spreker en persoonlijk coach. Het draait allemaal om de mindset! Dit liet Anne zien in haar 100 days of courage project, waarbij ze iedere dag minstens één dappere stap zette richting haar eigen toekomst als ondernemer!

Ik vond het super leuk om deze ondernemende meid te ontmoeten afgelopen jaar en als jij ook nog zoekende bent naar hoe je jouw carrière wilt vormgeven als pas afgestudeerde, volg haar dan via haar website Camp Bluff.

Camp Bluff

De Nieuwe Meiden
De Nieuwe Meiden is een blog over spiritualiteit, voeding en balans. Sifra en Nadia zijn beide hooggevoelig en deze blog is hun manier om met de nieuwe meiden van nu te kunnen delen wat zij graag hadden willen weten toen ze jonger waren en met allerlei vragen zaten omtrent hun hooggevoeligheid. Dit stuk over hoogsensitiviteit en de misverstanden die daar wel eens bij komen kijken moet je zeker even lezen als anderen jou ook wel eens ‘zweverig’noemen!

Bij de blog hoort ook een webshop met onder andere mooie zoutlampen en edelstenen. Ook gaat er een e-book aankomen en heeft nieuwe meid Nadia haar eigen praktijk, genaamd Straal!

Interview De Nieuwe Meiden

What About Her
Laura, de prachtige authentieke dame achter de reisblog What About Her reist de hele wereld rond, en maakt tijdens haar reizen de meest prachtige reisfoto’s en reisfilms. Van de garden route in Zuid-Afrika tot Namibië en Nepal, Laura’s reisblog is echt even wegdromen. Mijn absolute favoriete rubriek op haar site zijn de Fridiary’s, waarbij ze haar lezers een kijkje geeft in haar drukke leventje en prachtige huisje (en bus dodgie!) Ik vraag me altijd af uit hoeveel uren haar dagen bestaan! Echt fantastisch hoe positief ze in het leven staat.

En die reisfoto’s, gecombineerd met haar zilveren haren, boho tattoo en fleurige jurken, just wauw.. Laura is momenteel bezig met een nieuw project genaamd The Boho Guide dat binnenkort wordt gelanceerd, spannend!

laura what about her

Wie van deze dames kende jij nog niet? Volg jij andere inspirerende ondernemende dames met een website waar ik zeker eens een kijkje moet gaan nemen?

Foto credits: foto 1 // Silke Peulen, foto 2 // Ilse Savenije, foto 3 // Anne Hospers, foto 4 // Sifra Wiersma en Nadia Koolma, foto 5 // Laura Coolen

Volg me op: Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Bloglovin’

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Ilse

  Wat leuk! En wat lief! <3 Leuk om over de andere blogs te lezen ook. Liefs!!
  Ilse recently posted…reizen | mijn tips voor koh lanta, thailandMy Profile

  4 September 2016 at 08:44
 • Reply Debby

  Heerlijke inspiratie!
  Debby recently posted…Hoe kies je de juiste reisverzekering?My Profile

  4 September 2016 at 19:57
 • Reply Claire Codi

  Wat een fijne inspiratie. Ik ga eens even alle blogs checken met een kop thee :D
  Claire Codi recently posted…Recept: plantaardige kruidenboterMy Profile

  4 September 2016 at 20:32
 • Reply Charelle

  Fijne tips Iris! ^^
  Charelle recently posted…#Lichtpuntjesmaand | Edelstenen, smoothie bowl & de leukste tasjes ooitMy Profile

  10 September 2016 at 14:47
 • Leave a Reply

  Share your latest post