Follow:

Mijn favoriete juices

Cuisinart juicer

Oh wat kan ik blij worden van heerlijke, gezonde sapjes. Zeker zo na een vakantie heb ik mijn blender en juicer erg gemist. Ik ben pas sinds kort gelukkige eigenaar van een juicer, geluksvogel die ik ben heb ik deze Cuisinart juicer gewonnen via I Love Health! Natuurlijk ben ik daar meteen mee gaan experimenteren. Wat een krachtpatsers zijn die dingen, je wordt er bijna bang van.. In deze post zal ik in ieder geval mijn favoriete sapjes van het moment met jullie delen. Om ze te maken hoef je alleen het fruit en groente goed schoon te maken, dingen als klokhuizen te verwijderen en alles blenden. Limoen en citroen pers ik altijd met de hand, of, op zijn Jamie Oliver’s, knijp ik rechtstreeks boven mijn sapje uit.


Fris groen sapje met venkel
Benodigdheden:
Halve venkel
Komkommer
Appel
Limoen

Healthy green juice

Deze groene juice werkt heerlijk verfrissend dankzij de komkommer en citroen, zowel als kickstarter in de ochtend als oppepper in de middag. Venkel is bovendien een echte krachtpatser voor de gezondheid. Aan venkelzaad wordt al van oudsher geneeskrachtige werking toegeschreven. Bovendien is de anijsachtige smaak ook gewoon erg lekker, zeker in deze combinatie.


(Willie) Wortelsapje met gember
Benodigdheden:
300 gram wortels
2 appels
Halve citroen
Klein stukje gember (geraspt)

Wortelsap

Deze vind ik ook echt héérlijk.Lekker veel bèta-caroteen voor het bruinen en dankzij de gember vind ik het drankje heerlijk kruidig. Bovendien moest ik mijn moeder zweren dat er niets anders in zat, ze kon niet geloven dat het zo lekker was!

Zijn jullie al aan het juicen geslagen? Nog tips over sapjes die ik zeker moet uitproberen? Voor de Dam tot Damloop over drie weken staat in ieder geval nog een experiment met bietensap op de planning!

Lees jij de artikelen van The sea is my cup of tea met net zoveel plezier als waarmee ik ze schrijf? Laat het me dan weten door me te volgen via Bloglovin’FacebookInstagramPinterest en/of Twitter.

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Share your latest post