Follow:

New project: People like you and me

People like you and me

Sommigen van jullie hebben het misschien al gezien op Facebook: deze zondag lanceerden mijn vriend en ik ons nieuwe platform, genaamd People like you and me. Je kunt People like you and me vinden op Facebook en op onze nieuwe website. Dit alles met het doel om mensen zoals jij en ik te laten zien hoe leuk en makkelijk het is om op een nieuwe manier te eten en vooral, hoe goed je je daardoor voelt!

Vanuit onze bus in Portugal hebben we afgelopen maanden hard gewerkt om dit project op te starten (we doen dus echt wel meer dan alleen maar surfen en genieten van de zon, voor het geval dat je dat dacht!) en zijn we druk met het bedenken, maken, filmen en fotograferen van allerlei lekkere en bijzondere receptjes. Samen met foodfoto’s, videos (stay tuned!), tips en inspiratie delen we deze guilt-free recepten, voor iedereen die wel wat meer groente en fruit in zijn leven kan gebruiken (en wie kan dat nu niet?) Oja, en al onze gerechten worden geserveerd met een vleugje humor, want het moet natuurlijk wel leuk blijven!

En waarom doen wij dit? In het kort: omdat wij de afgelopen jaren zijn gaan experimenteren met een nieuwe manier van eten en daardoor hebben ontdekt wat goede voeding allemaal voor je kan doen. Zo heb ik mezelf genezen van Prikkelbaar Darm Syndroom, dat volgens medici niet te behandelen is. Niet alleen ben ik nu volledig vrij van buikpijn, ik zit lekker in mijn vel en durf mijn dromen na te jagen. Deze nieuwe manier van eten heeft mij daarnaast geholpen gemakkelijk mijn balansgewicht te behalen én behouden en geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren. En daarvoor hoefde ik (gelukkig!) niet minder te gaan eten, want ik ben en blijf een grote eter (zeker voor mijn 161 cm!) Maar naast gewicht, willen we met People like you and me vooral laten zien hoeveel verschil voeding kan maken in hoe je je voelt. Good mood food, noemen we het ook wel. En het mooie nieuws is dat je daarvoor jezelf niets hoeft te ontzeggen, wij hebben voor alles een gezonde variant: pasta, burritos, pannenkoeken, smoothies, ijs, frietjes, burgers, pizza, brownies, milkshakes, enzovoorts.. Vrij van gerrafineerde suikers, zuivel, vlees, gluten, olie en E-nummers. You name it en wij hebben wel een idee! En ik verklap je alvast één ding: honger lijden hoeft niet meer, want we love carbs!

Om op de hoogte te blijven van wat we aan het doen zijn hier in Portugal, de laatste foodtips en videos en de lekkerste guilt-free recepten, kun je ons volgen op Facebook. We hebben nog veel meer leuks in petto dus dit wil je niet missen!

P.S. Geen zorgen, The sea is my cup of tea en dit nieuwe project zullen naast elkaar blijven bestaan!

People like you and mePeople like you and mePeople like you and me

Volg me op: Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Bloglovin’

Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Annemiek grootendorst

  Echt gaaf Iris en Geert. Wij zijn geen vegetarier maar genieten steeds meer van goed voedsel. Jullie helpen en inspreren ons op deze omschakeling te vergemakkelijken. Ik ben nl heel lui als het gaat om het afstropen van internet en via jullie krijg ik nu kant en klaar inspiratie op een heel aantrekkelijke manier. Wat een cadeau!??

  4 August 2016 at 06:52
  • Reply Iris Overgaauw

   Hahaha, krijg je het zo in je schoot geworpen! Wij vinden het alleen maar super leuk dat je ermee wilt experimenteren en hopen dat het je veel goeds zal brengen! Liefs

   4 August 2016 at 22:14
 • Reply Jennifer

  Klinkt als een mooi project! Ik volg jullie al op facebook :)
  Jennifer recently posted…Road to Ghana #3: We hebben een kamer!My Profile

  4 August 2016 at 09:03
  • Reply Iris Overgaauw

   Hi Jennifer! Wat goed:) dankjewel voor je leuke reactie!

   4 August 2016 at 22:13
 • Reply Luciënne

  Wat super leuk! Mijn vriend en in zijn ook altijd samen bezig met lekker en gezond eten. Soms heb ik alleen even geen inspiratie meer, ik ben heel benieuwd. Ik word trouwens altijd heel blij van deze site, dankjewel voor de leuke postst!

  4 August 2016 at 10:53
  • Reply Iris Overgaauw

   Hi Luciënne! Wat goed om te horen dat jullie daar ook samen mee bezig zijn! Maakt het zoveel leuker (en makkelijker!) Inspiratie hebben wij genoeg, no worries;) En jij bedankt voor je leuke reactie, daar word ik weer heel blij van:)!!

   4 August 2016 at 22:13
 • Reply jolijn

  Yayyy!!!! Superblij voor jullie en ga zeker volgen. LIEFDE
  jolijn recently posted…Quiche met zoete aardappel & speckjesMy Profile

  4 August 2016 at 17:00
 • Reply Charelle

  Super tof initiatief en ben heel benieuwd naar alle recepten en tips! ^^
  Charelle recently posted…Het Rotatie Dieet: probleem of oplossing?My Profile

  3 September 2016 at 14:18
 • Leave a Reply

  Share your latest post