Follow:

Review 7 days Summer Glow program by Vegadutchie

Review 7 days Summer Glow program

De zomer is nu eindelijk echt begonnen! Dit e-book van Jolijn van Vegadutchie staat dan ook helemaal in het teken van de zomer. In het 7-daagse Summer Glow programma vind je niet alleen zomerse recepten, Jolijn laat je ook zien hoe je je fysiek en mental kunt voorbereiden op je beste zomer ooit. Bovendien vind je in dit e-book ook waardevolle informatie over (hoe het ook al weer zit met) voedingswaarde en vitaminen, Ayurveda, yoga en duurzaam leven.

Het mooiste aan dit e-book vind ik hoe het geschreven is. Jolijn haar schrijfstijl is bijzonder prettig. Het voelt als een infosessie van een health-guru en tegelijkertijd als een goed gesprek met een goede vriendin. Ik merkte tijdens het lezen eigenlijk al dat ik zin had om lekker de tijd te nemen voor mezelf, een wandeling te maken, een gezond recept uit te proberen. Al met al straalt dit e-book een innerlijke rust uit waar je u tegen zegt. Als je meer aan de slag wilt met bewust eten en mindfulness, is dit e-book zeker een aanrader.

De receptenindex bevat 28 lekkere plantaardige recepten, waarvan de meeste tevens glutenvrij zijn (of in een glutenvrije variant kunnen worden gemaakt). Bovendien zijn de recepten ingedeeld in ‘On the road’, ‘Picknick’, ‘Camping’ en ‘BBQ’ voor dat echte zomergevoel!

Wij waren met name fan van de frisse wraps met bietenhummus (zie foto!) en ook de matcha-mint oreo’s staan nog hoog op het verlanglijstje. Maar ook voor zoete snacks of een goede curry kun je dit e-book raadplegen.

Een leuke extra bij dit e-book is toegang tot de Summer Glow Facebook community voor tips en extra support, wat het makkelijker maakt om gezond eten vol te houden.

Wat mooie plaatjes uit het e-book:

Summer glow
Foto credits: Jolijn Pelgrum

Kortom, dit Summer Detox e-book is een mooi cadeautje aan jezelf voor deze zomer. Het e-book kost €15 en je kunt hem vinden in de webshop van Vegadutchie.nl.

Follow me on: Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Bloglovin’

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Charelle

    Klinkt inderdaad als een superfijn e-book, ben nu ook wel benieuwd geworden! (:
    Charelle recently posted…Vegan Appeltaart Ijs!My Profile

    24 July 2016 at 06:46
  • Leave a Reply

    Share your latest post