Follow:

Spring roadtrip playlist

Spring roadtrip playlist

English version below

Vandaag is het de eerste dag van april en ook de dag dat ik mijn vriend ga ophalen op Schiphol na elkaar twee maanden te hebben gemist. Ik kan het nog niet helemaal geloven (en laten we hopen dat het geen één april grap is!) Hoe dan ook, ik heb heel erg uitgekeken naar april, want het is de maand van een roadtrip richting Portugal met mijn lievelingspersoon (mijn vriend) en ook de maand van een citytrip naar Rome met mijn andere lievelingspersoon (mijn moeder). Ik kan niet wachten om er verslag over te doen op de blog! Omdat reizen en roadtrips voor mij gelijk staan aan meeblèren met mijn favoriete nummers en wegdromen bij heerlijke teenslippermuziek, heb ik alvast een spring roadtrip playlist in elkaar gezet om bij weg te dromen!

Mijn favoriete nummers van het moment, sommige net uitgekomen en sommige wat ouder. Laten we er verder niets meer over zeggen, maar gewoon luisteren en lekker wegdromen.

Tracklist
1 // Ugly Casanova – Here’s to now
2 // Nick Mulvey – Cucurucu
3 // The cat empire – Brighter than gold
4 // Trevor Hall – Indigo
5 // Jack and the Weatherman – Rock bottom
6 // First Aid Kit– My silver lining
7 // Years around the sun – Miles away
8 // Newton Faulkner – Write it on your skin
9 // Jason Mraz – Everywhere
10 // Joss Stone – Free me
11 // Jack Johnson – What you thought you need
12 // Current Swell – Young and Able
13 // Tom James – Blood to gold
14 // Matt Costa – The road

De playlist op Youtube:

Meer inspiratie vind je hier en als je het leuk vindt kun je ook mijn artikel op Moderne Hippies checken over de betekenis achter sommige van de meest inspirerende nummers.

Hebben jullie nog tips voor een volgende (roadtrip) playlist? Ik hoor het graag!

Volg me op: Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Bloglovin’


Spring roadtrip playlist

Today is the first day of April and also the day I’ll be picking my boyfriend up from the aiport after having to miss him for nearly two months. I can’t really comprehend it yet (let’s just hope it’s not a fool’s day prank, ha!) However, April is a month I’ve been looking forward to so much, since it’s the month of my roadtrip to Portugal with my favorite person (the boyfriend) and also the month of a citytrip to Rome with my other favorite person (my mom). I feel really lucky and can’t wait to write about my experiences on my next adventures. Because travelling and roadtrips equal awesome music to me, I made a spring roadtrip playlist for you and me to enjoy!

My favorite tunes at the moment, some brand new, some a little bit older. Let’s stop talking about it and just listen and dream away!

Tracklist
1 // Ugly Casanova – Here’s to now
2 // Nick Mulvey – Cucurucu
3 // The cat empire – Brighter than gold
4 // Trevor Hall – Indigo
5 // Jack and the Weatherman – Rock bottom
6 // First Aid Kit– My silver lining
7 // Years around the sun – Miles away
8 // Newton Faulkner – Write it on your skin
9 // Jason Mraz – Everywhere
10 // Joss Stone – Free me
11 // Jack Johnson – What you thought you need
12 // Current Swell – Young and Able
13 // Tom James – Blood to gold
14 // Matt Costa – The road

Click to play the full playlist on Youtube:

More flip flop music inspiration can be found here and if you like you can also check my article on Moderne Hippies (Dutch only) about some of my favorite artists sending out powerful messages.

Do you have any tips for tunes that have to be on the next playlist? Let me know!

Follow me on: Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Bloglovin’

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Sonja

  Superfijne liedjes allemaal, echt top voor een roadtrip inderdaad!! En wat een mega leuke plannen heb je, zoooo fijn! Heel erg veel plezier met beide lievelingspersonen!
  Sonja recently posted…Hoogtepunten van de maand ♡ MAARTMy Profile

  1 April 2016 at 14:34
  • Reply Iris

   aaahhh dankjewel Sonja hoop dat je er wat inspiratie uit opdoet:)! En let me know als je nog leuke aanvullingen weet! En super bedankt ik heb er heel erg zin in!

   2 April 2016 at 14:39

  Leave a Reply

  Share your latest post