Follow:

The ultimate travel playlist

Reis playlist
English version below

(.. als je het mij vraagt). Ik houd van heerlijke akoestische gitaarmuziek waarbij je jezelf al helemaal op het strand ziet zitten bij een kampvuur, een zonsondergang of na een goede surfsessie. De verzamelterm hievoor is wat mij betreft teenslippermuziek. Met mijn volgende reis op de planning (over minder dan twee weken zit ik alweer in het vliegtuig naar Bali, Indonesië!) is het dus hoog tijd om een ultieme reis playlist samen te stellen. Daar kan ik echt van genieten, vandaar dat ik deze ook even met jullie deel!

Welke liedjes zou jij toevoegen om je ultieme reisplaylist samen te stellen?

P.S. ..als je het leuk vindt kun je me ook volgen op Facebook, Instagram, Bloglovin’, Twitter en Pinterest!


—————————————————————————————————————————————————————————————————

(.. if you ask me). I love acoustic guitar music, because it makes me think of sitting on the beach near a campfire, watching the sunset or just relaxing after a great surfsession. The name I use to describe this type of music is flip flop music. With my next trip coming up (in less then two weeks I’ll be heading for Bali, Indonesia), it was time to put together a nice playlist. This really makes me happy, that’s why I wanted to share this with you!

Which songs would you add to create your ultimate travel playlist?

P.S. ..if you like you can also follow me on Facebook, Instagram, Bloglovin’, Twitter and Pinterest!

Print Friendly, PDF & Email
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Share your latest post